glas in lood leads

Nieuwe klanten werven met glas in lood leads

Heeft u al vele manieren geprobeerd om nieuwe klanten te werven, maar zonder het gewenste resultaat? Wij bieden een vorm van acquisitie waar u zelf uw rendement kan berekenen (aantal nieuwe klanten). Behaal een hoger rendement met het inkopen van glas in lood leads. Wat zijn leads? Wij leggen het graag uit. Leads zijn ‘’sporen’’, zoals contact- of offerteaanvragen, die leiden naar potentiële klanten. Dit is een manier van werven waarbij u geen risico’s loopt. Ten eerste heeft u geen hoge instapkosten. Daarnaast betaalt u alleen de vaste prijs per lead. Zo eenvoudig? Ja! Nog niet overtuigd? Lees dan snel verder!

Kwaliteit

Wij streven altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarbij proberen wij altijd zo goed mogelijk met u en met de potentiële klanten mee te denken. Tevens kunt u bij ons een pakket samenstellen waar uw wensen en behoeften het belangrijkste zijn. Kiest u er bijvoorbeeld voor om alle soorten glas in lood leads te kopen? Of wilt u alleen een lead gericht op de reparatie van glas in lood? In overleg is er veel mogelijk.

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Eigen regio & type lead bepalen

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

Wilt u glas in lood leads kopen? Efficiënt nieuwe klanten werven!

Het inkopen van glas in lood leads is een succesvolle manier om nieuwe klanten te werven en zo uw omzet te verhogen.

Uw pakket samenstellen

Zoals eerder genoemd kiest u bij het samenstellen van uw pakket voor een bepaalde lead waarop u zich wilt focussen. Eveneens kunt u de selectie zo specifiek maken als u zelf wilt. Kies er bijvoorbeeld voor om een lead op exclusieve basis te kopen. Dan worden de offerteaanvragen alleen naar u verstuurd. Het is ook optioneel dat wij de offerteaanvragen, ter vergelijking, naar meerdere bedrijven sturen. Aan u de keus. Wij sturen altijd een glas in lood lead uit uw regio.

Uw omzet verhogen met leads

Alle leads die bij ons binnenkomen worden van tevoren gecontroleerd en gefilterd door ons servicecenter. Zo kunnen wij u altijd de beste kwaliteit bieden. Daarnaast zijn onze tekstschrijvers en websitebouwers constant bezig met het updaten van de websites. Heeft u geen lead ontvangen? Dan heeft u ook geen kosten. U betaalt alleen de vaste prijs per lead bij het kopen van leads. Daarom loopt u geen risico met deze methode van nieuwe klanten werven.

nieuwe klanten werven

Reken altijd op goede service

U betaalt bij ons geen hoge instapkosten. Voor het ontvangen van contact- en/of offerteaanvragen betaalt u alleen de vaste prijs per lead. Heeft u een offerteaanvraag ontvangen? Dan kunt u gelijk aan de slag door een offerte op te stellen en neemt u contact op met uw nieuwe (potentiële) klant. Mocht u niet tevreden zijn over de kwaliteit van een bepaalde lead? Bij ons kan u eenvoudig een lead reclameren. U kunt rekenen op snelle en efficiënte afhandeling.

glas in lood lead

Vrijblijvend meer informatie

Profiteer van de voordelen en begin met het kopen van glas in lood leads om uw omzet te verhogen! U hoeft niet meer advertenties in Google te kopen, waarvan uw rendement onzeker is. Genereer nu meer omzet door het kopen van glas in lood leads. Wilt u eerst een proefperiode draaien? Dat is mogelijk. Hierdoor weet u zeker dat het kopen van glas in lood leads bij u past. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend meer informatie aan. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

leads kopen