Glas in lood voorzetramen

  Gratis offertes vergelijken

  Omschrijving opdracht (*)  Glas in lood voorzetramen

  Van alle soorten ramen zijn glas in lood ramen wel de meest tot de verbeelding sprekende. Het gekleurde licht dat de kamer binnenvalt door het glas in lood heeft altijd iets betoverends. Helaas is deze artistieke beglazing ook kwetsbaar. Vandalen kunnen uw glas in lood ramen gemakkelijk intikken, en bij harde wind kan er schade ontstaan. Een voorzetraam is een optie voor het beschermen van de sierbeglazing.

  De voordelen van een voorzetraam

  Een voorzetraam kan een oplossing zijn om uw glas in lood beglazing te beveiligen. Als u kiest voor voorzetramen, blijft het mooie uiterlijk van de sfeer beglazing in stand. Een voorzetraam wordt namelijk – zoals de naam al doet vermoeden – voor de oude, getinte glazen ramen gezet. Een bijkomend voordeel dat voorzetramen bieden, is betere isolatie van de woning, zowel van geluid als warmte. Een voorzetraam kan zowel aan de buitenzijde als in het pand worden geplaatst, met verschillende uitwerkingen op de uitstraling en beveiliging van de klassieke ramen.

  Plaatsing voorzetramen

  De keuze van een bepaald type voorzetramen bij glas in lood ramen is afhankelijk van het doel dat u ermee wilt bereiken. Heeft de toegevoegde isolatiewaarde en het behoud van het authentieke uiterlijk van uw monumentale pand voorrang, dan zijn andere dingen van belang voor beglazing dan bij bescherming tegen vandalisme. In het eerste geval kan het voorzetraam aan de binnenkant worden geïnstalleerd, in het tweede is beglazing buiten de beste keus.

  Gratis voorzetramen offertes vergelijken

  Voor advies over het soort beglazing dat het best bij u en uw huis past, staan glasspecialisten bij u in de buurt voor u klaar. De specialisten geven u niet alleen graag advies, maar plaatsen ook moeiteloos voorzetramen. Wilt u een voorzetraam laten plaatsen of repareren? Vul dan het offerteformulier in! Ontvang gratis en vrijblijvende offertes om te vergelijken. Bespaar op de kosten.