Weening Glas in lood

Glas in lood Tiel

Zoekt u een vakman in Tiel voor uw glas in lood? Weening maakt gebruik van een netwerk aan specialisten in Tiel en kan u dus perfect van dienst zijn bij al uw glasklussen. Het maakt niet uit of u ons nodig heeft voor enkel of dubbel glas, want wij staan voor u klaar met professionele vakmannen. We kunnen uw sierlijke beglazing zowel installeren in uw ramen als deuren. Indien u een barst in de ruit heeft, kan u ook gewoon contact opnemen. We helpen u met de restauratie en reparatie. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Gratis offertes aanvragen

Omschrijving opdracht (*)Werkzaamheden van ons atelier

Wij helpen u met een perfecte vervaardiging van glas in lood. U kunt onze service in Tiel gebruiken voor veel verschillende zaken, zoals het aanbrengen van glasconstructies, maar ook voor de reparatie en restauratie. Lees hieronder meer over ons takenpakket:

  • Enkel en dubbel glas in lood
  • Snelle spoedservice in Tiel!
  • Voor uw ramen en deuren
  • Installatie, reparatie en restauratie

Glas in lood reparatie

Heeft u een barst in de ruit? Wij staan u in Tiel bij om uw ramen en deuren er weer pico bello uit te laten zien. Er wordt wel eens gedacht dat een gat in het raam bij sierlijke beglazingssoorten niet te maken is, maar niets is minder waar. Onze vakmensen zijn goed in staat om ieder gat te herstellen. We voorzien uw beglazing van een reparatie en restauratie. Zowel bij enkel als dubbel glas!

Reparatie glas in lood

Weening, snelle service, scherpe tarieven

Wij staan u bij u met de beste wijze van glasvervaardiging. Dit doen we bovendien snel in Tiel. Heeft u ons nodig, dan kunt u een gratis offerte aanvragen via de contactbutton. We sturen u dan direct een offertevoorstel toe voor uw ramen of deuren, waarna we kunnen beginnen aan de klus. U geniet mee van voordelige tariefbepalingen, omdat wij werken met een netwerk aan vakmannen en kiezen voor de meest betaalbare krachten.

Glas-in-lood ramen

Het toepassen van glas in lood in ramen is al zeer oud. In eerste instantie was deze techniek ontwikkeld voor het vervaardigen van grote ramen, zonder dat hiervoor één enkele glasplaat voor nodig was. Vervolgens bedacht men dat dit een goede methode was om bepaalde bijbel- en geschiedverhalen over te dragen aan de mensen die niet konden lezen. Dit was voornamelijk het gebruik in middeleeuwse kerken. Vandaag de dag komen we echter ook steeds vaker glas in lood ramen tegen bij particuliere huizen in Tiel. Glas in lood ramen brengen naast sfeer ook een verhoogde verkoopwaarde van uw pand met zich mee. De ramen zijn volledig zelf te ontwerpen, of u maakt hiervoor gebruik van een bestaand ontwerp. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Glas-in-lood deuren

Wilt u de aanblik van uw woning in Tiel van meer sfeer en uitstraling voorzien? Het is mogelijk om glas in lood panelen in uw deuren te plaatsen. Hierbij maakt men vaak gebruik van bestaande ontwerpen. Deze zijn over het algemeen zeer simpel, zoals een extra sierrand rondom het raam, of een ruit in het midden. Omdat de deuren aan de buitenzijde goed geïsoleerd moeten zijn, is het aan te raden om te kiezen voor een glas in lood variant met dubbel glas. Een glaszetter kan u hierover van meer informatie voorzien. Daarnaast raden wij aan de loodlijsten te laten verstevigen met behulp van een stalen kern, en het glas tegen de loodlijst te kitten. Zo voorkomt u tocht, en slijtage door weer en wind. In onderstaande tabel vindt u een indicatie van de gemiddelde kosten voor deuren met een glas in lood paneel.

glas-in-lood-prijzen

Prijzen

De prijzen voor glas in lood panelen zijn afhankelijk van vele factoren. Zo wordt een eerste deel van de prijzen al bepaald door de vraag in hoeverre u zelf het ontwerp wilt uitvoeren. Maakt u gebruik van een bestaand voorbeeld, dan vallen de ontwerpkosten wel mee. Een tweede invloedfactor is het soort glas u hiervoor laat gebruiken. Sommige glassoorten zoals blank enkel glas kosten 30 euro per vierkante meter, terwijl andere varianten prijzen kennen van wel 300 euro voor dezelfde afmeting. Hier bovenop komen nog de kosten voor het snijden van de glasstukken en het zetten van het glas in lood. De manuren die dit kost zijn afhankelijk van de grootte en het soort profiel. Laat u het paneel aan de buitenzijde plaatsen, dan moet het lood ook gekit worden. Bent u op zoek naar een erkend glaszetter die uw bestaande glaspaneel van een restauratie of reparatie kan voorzien? Dan dient u rekening te houden met een uurtarief rond de 35 tot 45 euro. Dit is exclusief de toepassing van extra materialen.

Soort ontwerp Prijsindicatie:
Eenvoudig, bovenraam €380,-
Eenvoudig, volledig raam €540,-
Ingewikkeld, bovenraam €410,-
Ingewikkeld, volledig raam €760,-

 

glas-in-lood-raam

Glas-in-lood schuifdeuren

Het is voor ons niet alleen mogelijk om gewone glas in lood deuren te maken, maar het is tevens een optie om schuifdeuren te maken. Schuifdeuren kunnen vaak een veel uitgebreider en ingewikkelder design krijgen, doordat deze niet verstevigd hoeven te worden. Het voordeel van glas in lood voor binnendeuren is dat u niet allee profiteert van een mooie lichtinval in de kamer, maar tevens meer privacy creëert. Dit kan bijvoorbeeld door de hele schuifdeur een glas in lood design mee te geven. Een andere optie is om alleen de bovenzijde te bewerken. Dit zorgt voor lagere prijzen en een rustiger resultaat. Vraag onze glaszetter naar beschikbare designs of maak er zelf één. Via het contactformulier kunt u meer informatie opvragen.

Gratis en vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over onze spoedservice voor uw ramen en deuren? Ontvangt u graag een prijsopgave voor uw dubbel glas in lood? Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen bij de restauratie en reparatie van uw glas in lood? Vraag dan kosteloos een offertevoorstel aan via het contactformulier. Wij sturen u dan spoedig een voorstel toe waarop u in kan gaan. Uw ramen en deuren schitteren als nooit tevoren met dubbel glas in lood!

Glas in lood offerte aanvragen